Contact


Adressen

HILVERSUM

Koningstraat 76 (hoek Neuweg)

1211 NR Hilversum

 

Tel: 035-6243315

Telefonisch bereikbaar:

maandag t/m vrijdag 

van 09.00 tot 18.00 uur

zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur Showroom geopend op afspraak.

DEN HAAG

Singel 72

2291 ZM Wateringen

Tel: 0174-284467

GEEN BEZOEK ADRES

HUIS TER HEIDE

Dennenburg 11

3712 ED Huis ter Heide

Tel: 0346-352619

GEEN BEZOEK ADRES

 

Telefonisch bereikbaar

maandag t/m vrijdag

van 09.00 tot 18.00 uur

zaterdag

van 10.00 tot 16.00 uurOver ons

Ambachtelijke Meubelstoffeerderij Brink is een familiebedrijf dat al sinds 1938 actief is in de meubelbranche. In het jaar 1938 is de oude heer Brink na jaren ervaring te hebben opgedaan als meubelstoffeerder bij een ambachtelijke meubelstoffeerderij voor zichzelf begonnen met het stofferen en restaureren van meubelen. Gedurende de drie jaar die daar op volgde kwamen zijn twee oudste zonen in het bedrijf en binnen zeven jaar werkte opa met zijn vier zonen samen.

sinds 2008 zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een familiebedrijf met zeven man.

 

In al die jaren heeft ons bedrijf zich ontwikkeld tot een fantastisch familiebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in alle soorten meubelstoffering en meubelen en antiekrestauratie. Tevens kunt u bij ons terecht voor het beitsen/kleuren en het politoeren van uw antieke meubelen en beschikken wij over de modernste technieken voor het spuiten van al uw meubelen.

 

Ook voor het bematten of repareren van biezen, rieten en rotan meubelen kun u bij ons terecht of het nu gaat om een oud Hollandse biezen knoppenstoel of een Engelse rietenbank of thonet meubelen door de jaren heen kunnen wij u ook daarin en perfecte oplossing bieden. Binnen ons familiebedrijf hebben wij twee reparateurs die zich hebben gespecialiseerd in het repareren en restaureren van perzen en tapijten. Dankzij de grote kennis van patronen, kleuren en weefseltypen die zij hebben opgedaan kunnen wij altijd een passend voorstel doen voor het repareren/ restaureren of reinigen van uw kleden of perzen.

 

Kortom of het nu gaat om het stofferen van zitmeubelen zowel modern als klassiek, meubel en antiek restauratie, het bematten van biezen, rieten en rotan meubelen of perzenreparatie. Binnen ons familiebedrijf kunnen wij u altijd een passende oplossing bieden.

 

Wij werken nog steeds met de visie dat kwaliteit, vakmanschap, service en duidelijke afspraken altijd voorop staan.Daardoor blijft het vernieuwen of herstellen van een voor het oog versleten meubel ook voor ons iedere keer weer een fantastische ervaring.