Werkzaamheden

Ambachtelijke Meubelstoffeerderij Brink: is al sinds 1938 een begrip op het gebied van meubelstoffering en antiek restauratie.  

 

Een zitmeubel is niet alleen een bank of stoel waar u op zit, het is ook een verlengstuk van uw interieur. of het nu gaat om een antiek meubelstuk, een erfstuk of gewoon een zitmeubel dat lekker zit. Op het moment dat u slijtage gaat zien is dat erg vervelend! gelukkig kunt u uw oude zitmeubel altijd weer in een perfecte staat laten herstellen! in onze stoffeerderij beschikken wij over alle materialen en gereedschappen om uw zitmeubel weer in een perfecte staat bij u in huis terug te bezorgen.  

 

Kwaliteit, vakmanschap en perfecte service staan bij ons zeer hoog in het vaandel. of het nu gaat gaat om klassieke of moderne meubelstoffering. Het aan passen van het oude binnenwerk of het vernieuwen daarvan met authentieke materialen als paardenhaar, zeegras en kapok of moderne materialen als koudschuim en rubber.  

 

Gunt u uw meubelstuk een tweede leven of gaat het om het behoud van een erfstuk? of wilt u gewoon een gesleten meubelstuk laten opknappen? dan bent u bij ons aan het juiste adres voor een perfecte reparatie!  

 

Uiteraard werken wij uitsluitend met zeer hoogwaardige materialen zodat u jaren lang van uw meubel kan genieten! Tevens kunt u bij ons terecht voor al uw meubel en antiek restauratie. het lijmen en verstevigen van uw houten meubelen en het bematten en repareren van alle soorten biezen, rieten en rotan meubelen.